Håndverksmessig kvalitet siden 1917


Fra 1917 har vi produsert vinduer, dører, trapper, innredning og kjøkken og fra første dag har vi hatt stort fokus på kvalitet og punktlighet på alt vi leverer. Dette er i høyeste grad fremdeles vårt mål, og er noe vi jobber kontinuerlig med å opprettholde.

I påsken 2007 flyttet vi inn i helt nye lokaler i Sørlandsparken utenfor Kristiansand, med kontorer, utstilling og fabrikk vegg i vegg. Her kan kunder som ønsker det få en omvisning i fabrikken, eller bare komme innom for å slå av en prat og kikke på vår utstilling. Denne inneholder over 20 ulike vinduer, flere dører, mange varianter av trappeløsninger og kjøkkenløsninger.

Image
Image
Image

– dine ønsker, våre utfordringer

Vår stab av dyktige håndverkere står for vår høye kvalitet, og ved hjelp av avansert datateknikk blir alle egenproduserte vinduer, dører, trapper, innredninger og kjøkken tegnet og konstruert etter kundens ønsker og behov. Fra våre to moderne sprøyteanlegg kan vi naturligvis også tilby våre produkter overflatebehandlet med den farge eller lakk du ønsker.

For å sikre vår kvalitet ytterligere, står vi samtidig tilsluttet Norske Trevare.

Image
Image
Image

21. mai 1917 ble Hansen & Justnæs startet av Gunvald A. Justnæs og Johann S. Hansen

Norges eldste trevarefabrikk


21. mai 2017 var det 100 år siden Johan Severin Hansen og Gunvald Andreas Justnæs startet bedriften i 1917.

Fabrikken var i samme familie helt til 1. september 2017 da Tor Justnæs som daglig leder ga arven over til en annen familie og Roar Kleiveland kjøpte bedriften og flyttet sin egen produksjon, Øvrebø Snekkerverksted, til lokalene i Sørlandsparken i Kristiansand. Både Roar og Tor var godt fornøyd med ordningen de kommet frem til. Tor hadde lenge sett etter arvtakere til bedriften, og var glad for at både navnet og produksjonen skulle drives videre.

En av de dyktigste

"Det er ekstra gledelig at det er nettopp Roar som kjøper bedriften", sier Tor. "Han er læregutten min", smiler han. "I 1982 kom Roar inn som lærling i Hansen & Justnæs. Han var så flink at han ble ansatt og jobbet her i 10 år. Så skjedde da det som ofte skjer med de dyktigste menneskene", sier Tor. "Han startet for seg selv, og har drevet Øvrebø Snekkerverksted siden".

Les mer om dette her
ImageImage